lördag 3 december 2011

2:a december Spel och sportkväll!

 Nej, men vänta nu inte sportar de här? Nej, för dem som inte ville sporta togs pärlplattor fram. Det pärlades flitigt men jag lyckades inte få mina barn att göra en "Plocka ur disken"-skylt (konstigt att de inte ville ha en sådan hemma?) så i vår kommer det bli någon mer kväll att pärla på. Ja, inte bara för att jag vill pärla en skylt utan för att flera av er inte alls kände er klara när kvällen var slut. Kul!
 Nere i gympasalen höll Anders till hela kvällen och fick gänget att samsas om planen. Det spelades innebandy och fotboll i olika lag och det verkade som alla hade kul. Har ni ideér till våren? Kom gärna med dem, vi vuxna har en del ideér men tänk om vi inte alls har samma ideér som ni? Tala om för oss vad ni vill göra, du kan lämna kommentar här på bloggen eller skicka mail eller prata med oss, ni vet ju vilka vuxna som finns med i Går´n och har du en vuxen hemma som vill vara med så är ju alla välkomna!Lite spel kom också fram från Hasses lager, ett bord hade "Tjejsnack" och det verkade kul!
Det här var sista kvällen för terminen. Nu stundar jul med lov och kanske en tomte som kommer på besök vad vet jag. Vi syns i januari! God Jul och Gott Nytt 2012!
Går´n / Karin

Inga kommentarer: