lördag 19 mars 2011

På minuten Går´n!

 Innan allt drog igång visade Madde hur alla utmaningarna gick till, hon är vår hjälte för hon lyckades med nästan allt... Sedan drog det igång med Banan-golf, Apelstapel, Sugigt, Skaka rumpan, StrikePyramiden och Kakmonster. I lag à 6-9 personer gick alla runt till alla utmaningar. Madde höll tiden och tack vare att alla utmaningar startade och slutade samtidigt (med nedräkning förståss precis som på TV) fungerade allt suveränt. Det såg ut som ni hade kul! Och vilka talanger ni är!


Madde håller tiden... ibland går en minut så fort ibland känns den lite längre...
Det var det här det gick ut på... ett märke/streck/bokstav för varje sak man provat på....

resulterade i en kola så du förstår att det var värt att kämpa för...

 När det hela tog slut kollade vi klockan, nästan två timmar hade ni hållit på och utmanat er själva och varandra. Nu blev det lång kö till kiosken, drickorna gick åt.... och kortspel och några lekar kom igång men ganska många satt och bara snackade.


Det här verkade vara en populär aktivitet, alla muggar gick åt i att bygga så stort som möjligt och sedan i andra former.

Spansk skitgubbe...


Godis är gott...

Hej och hopp, så var kvällen snart slut! Vad kul att flera kom fram och talade om att det hade varit en bra kväll. Ca 60 barn var på plats ikväll och vi ses snart igen!

Inga kommentarer: