torsdag 26 augusti 2010

Nu drar vi igång!

Hej alla barn och föräldrar!

Höstterminen har startat och nu kommer Går´n igång som vanligt. Ervalla kulturgård (Går´n) är en ideell förening som vi som är föräldrar till barnen i skolan driver. Vi brukar ha 7-8 tillfällen per termin där vi öppnar upp och har allt ifrån enkla lek- och spelkvällar till kvällar där vi har något mera planerat. I våras hade vi Disco, påskpyssel, utomhuslek och avslutningen med hyrd karusell. Några av kvällarna är vikta för ungdomarna i 5:an och uppåt. De flesta kvällar har vi en kiosk till självkostnadspris där man kan ta en pizza eller köpa godis och dricka, Gymnastiksalen är även den öppen om inget annat sägs och man kan spela boll, hänga i lianerna och hoppa studsmatta.

Vi är en samling föräldrar som hjälps åt med att hitta på idéer, handla till kiosken och finnas på plats på kvällarna. Vi vill gärna se fler föräldrar tillsammans med oss. Schemat för hösten är inte helt klart men första kvällen är:

3/9 18.30-21.30 Lek- och spelkväll ute och inne

Årsavgiften för 2010 är 30 kr, avgiften är per kalenderår.
För de yngre barnen vill vi att en förälder är med om det är första gången på Går´n. Varför inte passa på att vara med och umgås lite med oss, alla vuxna som är där bjuds på kaffe!

Resten av höstens schema kommer snart. Varmt välkomna hälsar vi alla gamla och nya barn och föräldrar!

OBS! 1. Pingiskvällarna- vi vill ha in intresseanmälning till pingiskvällarna (torsdagar 19-20.00). Skriv upp dig på listan som finns i kiosken den 3/9 eller anmäl dig till Sören:
soren.forsmark@telia.com mobil:0730-862025

OBS! 2. Vi tänkte starta upp en blogg med mingelbilder och information om Går´n, de vars barn INTE får publiceras på den bloggen måste meddela oss:
karin_linden@hotmail.com tel: 0587-500 19

Hör av er om ni undrar över något.

Inga kommentarer: