måndag 26 december 2011

Har ni sett detta?

På skolan ligger en film över slöjdalster som barnen gjort under höstterminen! Kul va!
Kolla in här:

 Slöjdalster ht 2011

God fortsättning på er allihop! Skicka förslag till någon av oss om saker ni vill att Går´n ska göra under våren och varmt välkomna alla föräldrar på årsmötet den 24/1 18.30!

Första Går´n kvällen blir en Lek- och spelkväll den 20/1 18.30, vi syns då!
/Karin

söndag 4 december 2011

Kallelse till Årsmöte

Kallelse till Årsmöte


för Ervalla kulturgård ”Går´n”

När: tisdagen 24 januari klockan 18.30 2012

Plats: Ervalla skolas matsal

Vi kommer att välja nya styrelsemedlemmar och i samband med mötet planerar vi vårens aktiviteter.

Vi söker en ny sekreterare och styrelseledamot, så är du intresserad av att veta vad det innebär ta kontakt med Madelene Forsmark (valberedning)

Ervalla kulturgård (Går´n) är en ideell förening vilken vi som är föräldrar till barnen i skolan driver. Vi brukar ha 7-8 tillfällen per termin där vi öppnar upp och har allt ifrån enkla lek- och spelkvällar till kvällar där vi har något mera planerat.

Du som är förälder är hjärtligt välkommen, vi behöver alltid bli fler som hjälper till vid olika aktiviteter. Har du frågor eller funderingar kontakta oss eller kom till årsmötet.

Väl mött!
Styrelsen gm
Linda Fridholm

lördag 3 december 2011

2:a december Spel och sportkväll!

 Nej, men vänta nu inte sportar de här? Nej, för dem som inte ville sporta togs pärlplattor fram. Det pärlades flitigt men jag lyckades inte få mina barn att göra en "Plocka ur disken"-skylt (konstigt att de inte ville ha en sådan hemma?) så i vår kommer det bli någon mer kväll att pärla på. Ja, inte bara för att jag vill pärla en skylt utan för att flera av er inte alls kände er klara när kvällen var slut. Kul!
 Nere i gympasalen höll Anders till hela kvällen och fick gänget att samsas om planen. Det spelades innebandy och fotboll i olika lag och det verkade som alla hade kul.



 Har ni ideér till våren? Kom gärna med dem, vi vuxna har en del ideér men tänk om vi inte alls har samma ideér som ni? Tala om för oss vad ni vill göra, du kan lämna kommentar här på bloggen eller skicka mail eller prata med oss, ni vet ju vilka vuxna som finns med i Går´n och har du en vuxen hemma som vill vara med så är ju alla välkomna!



Lite spel kom också fram från Hasses lager, ett bord hade "Tjejsnack" och det verkade kul!
Det här var sista kvällen för terminen. Nu stundar jul med lov och kanske en tomte som kommer på besök vad vet jag. Vi syns i januari! God Jul och Gott Nytt 2012!
Går´n / Karin